Преди броени минути Виктория Капитонова от Ергенът“ се похвали с годежен пръстен

...
Преди броени минути Виктория Капитонова от Ергенът“ се похвали с годежен пръстен
Коментари Харесай

Виктория Капитонова се похвали с годежен пръстен! Каза „Да“ на скъперника

Преди броени минути  Виктория Капитонова от „ Ергенът “  се похвали с годежен пръстен в обществения си профил. Рускинята го направи сякаш напълно внимателно, до момента в който си демонстрира маникюра на фона на ултра първокласния си Мерцедес.

Диамантеното украшение незабавно бе видяно от почитателите й, както и от Пръстенът е от бяло злато – тъкмо каквото обича Виктория и за каквото загатна, че би желала да носи в „ Ергенът “. Камъкът, уви, е относително дребен с дивите фантазии на Капитонова, само че очевидно толкоз му се е откъснало от сърцето на тайнствения й ухажор.

Както Kliuk.net писа, възрастният мъж е много свидлив съгласно визиите на Виктория, защото я принуждавал по време на воаяжите им да летят с нискотарифни самолетни компании. Такъв бил и казусът със настоящето им странствуване до Дубай, където за смут на Виктория летели във втора класа на WizzAir.

Именно в Дубай на сантиментална вечеря любовникът й й изискал ръката и  Капитонова  приела. Очевидно макар че е свидлив, рускинята въпреки всичко е намерила някаква изгода от него.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР